Hej og velkommen til, mit navn er Abigaele (Abi), og det er mig der er sjælen bag Innerwisdom. Jeg er udover et livs langt "forhold" med den åndelige verden, også uddannet clairvoyant healer, igennem 3 år. Mine kompetancer, er at vejlede dig på sjælsplan. Jeg ser dig som den du i virkeligheden er, inde bag mønstre, facader og følelser. Med min stærke forbindelse til jord elementet skaber jeg hurtigt en tryg ramme og arbejds rum, vi kan være i, sammen. Dernæst mærker jeg via mit vandelement ind i dig, og alt hvad du er, alt hvad du indeholder, kæmper med og imod. Både via kortoplæg og en til en sesioner. 
Mit ønske og det jeg brænder for, er at hjælpe folk tilbage til en tilstand af indre balance og harmoni, genskabe kontakten til det højere jeg. Skabe balance mellem ego og sjæl, så intuitionen træder klart frem. Det er simpelthen det jeg kan, det er det jeg er her for....at genskabe forbindelsen, til din indre visdom, så du kan finde vej videre i livet.

Innerwisdom betyder på dansk "indre visdom", og for mig er indre visdom, når vi har kontakt til vores sjæl ~ det er en uudtømmelig skattekiste af svar og overflod.

Når vi er i ubalance kan det være svært at komme i kontakt med dette "sted" og dermed svært at komme videre. Man føler man sidder fast, kan ikke se udvejen, løsningerne og alt bliver hurtigt uoverskueligt.
Gennem healing med krystaller og sten, og samtale med clairvoyant vejledning, vil jeg hjælpe dig genoprette kontakten til dig selv, så du kan finde ind til roen, livsglæden, og genskabe harmonien. Så du igen kan høre din din sjæls hvisken, og dermed kan komme videre med dit liv, finde tilbage på rette vej....vejen hjem til DIG ♥

Husk du også kan følge mig på facebook (link nederst på siden) Her skriver jeg jævnligt om de universelle energier vi er under indflydelse af.

 Jeg glæder mig til at se dig.