Book os til et par hyggelige timer hjemme hos dig selv. 


Nu er det muligt at få besøg af min skønne partner Louise Petri
( http://www.louise-petri.dk/ ) og undertegnede. Du skal blot samle minimum 6 personer, så byder vi på 2,5 time med healing, meditation, kort trækninger og/eller cacao ceremoni samt hyggeligt samvær med det spirituelle som tema, hjemme hos en af jer, eller ude i naturen.

Ønsker I et specielt tema kan vi sagtes finde ud af det også, det kunne være: parforhold, manifestation, (kæreste)sorg, selvkærlighed osv. Eller måske er i blot nysgerrige, og ønsker en anderledes og hyggelig oplevelse. Vi kan også sagtens lave en polterabend begivenhed, i skal blot være opmærksomme på, at det er uden alkohol, før og under eventet. Bruden, parforhold og jeres ønsker for hende, vil være fokus punkt for de timer vi er samlet.
Men lige meget hvad så lover vi jer, det bliver nogle knald hyggelige timer.

Det skal i sørge for: Vand, lidt te/kaffe og gerne frugt/sødt til bagefter. At der er behagelige siddepladser til alle, helst i en hestesko/cirkel så alle kan se hinanden.

Pris: 333 pr. pers. (minimum 6 pers.) 

Ekstra: Ønsker i at vi skal finde en sten til jer hver, som i kan beholde efter vores besøg, vil der komme en merpris på minimum 25 kr. pr person, alt efter hvilke sten der passer til jeres eventuelle tema. Dette aftaler vi selvfølgelig på forhånd.

Kørsel: 2,5 kr. pr. kørte kilometer, dog max 20 km fra Holte.

Varighed: 3 timer, vi ankommer dog en lille time før, for at kunne gøre klar både fysisk og energetisk.

Har du/i spørgsmål så kontakt mig for yderligere info.